Kdo hledá, najde

Slevy a spolupráce

S kým spolupracuji

Po pečlivé úvaze jsem kývla na pár spoluprací. Já z toho mám sem tam produkty nebo malý finanční příspěvek na další tvorbu a vy z toho máte slevu. Svět je v rovnováze 🙂

Honza z Poporostem.cz

Zahradní nářadí a doplňky pro zahradu, které pochází od evropských srdcařů. Stojí za ním druhým rokem můj muž Honza a já jsem neskutečně hrdá na to, jak ho vede. Díky tomu, že mu sem tam nahlížím pod ruce, vím, že za každý kousek může dát ruku do ohně. S radostí ho doporučuju dál a pro vás mám dlouhodobou 15 % slevu s kódem PETRA.

struhadlo-na-cesnek Keramika Vanya

Mám slabost pro šikovné české ručičky a srdcaře. Mrzí mě, že jsem na Keramiku Vanya a jejich keramické krásnosti narazila až letos, o to častěji tam chodím nakupovat. V jejich úžasném zeláku kvasím zeleninu a česnek už nelisujeme, ale strouháme na struhadle, co vidíte na fotce. Mají toho spoustu, včetně úžasné olly, jděte posoudit sami. A na všechno platí můj kód PETRAZAHRADNICI, díky kterému se vám objednávka zlevní o 10 %.

Krmiva Pučálka

Když mě z Pučálky před časem oslovili, trefili se zrovna do období, kdy měl náš Alík čerstvě nasazenou dietu. Se vším mi poradili, vybrali nejvhodnější granule a od té doby jiné naši chlupáči nechtějí. Bereme vše od značky Marp a zdejší granule i pamlsky už dlabou všichni naši chlupáči. Nekrmte prosím své zvířecí miláčky jídlem pofiderní kvality, zkracujete jim tím život.

Slevu k Pučálkům mám časově omezenou a platí jen do konce listopadu 2024 a kód PETRAZAHRADNICI10 vám cenu o 10 % sníží.

biorythme

Další z mých srdcovek, tentokrát je to přírodní non-toxic kosmetika. Biorythme má legendární deodoranty bez hliníku a jiných škodlivostí, pro mě už je to závislost. Stejně jako deoše miluju i jejich přírodní krémy na obličej. Stačí jich dát malinko, pod ně sérum a pleť mám už druhou zimu krásnou (vždycky mě trápil exém a ten je pryč). Jestli je neznáte, vyzkoušejte a jestli znáte, užijte si slevu 5 % s kódem PRORADOST.

Send this to friend